Nordnet Events

Webinar: SEB om at investere i europæiske small cap-aktier

Dato: 2020-09-03 Tid: 15:30 - 16:30
 • Avatar Mie Andersen

  er det ikke startet endnu, eller er det mig der ikke kan streame?

  • Avatar Majbrit Høyer

   Er i samme situation – er logget ind, men der sker ikke noget…

 • Avatar Frederik Vest

  Hej Mie. Prøv at opdatere siden. Så skulle det virke. Husk, at du altid kan sprole tilbage, hvis man ikke var med fra start.

  • Avatar Mie Andersen

   tak det virkede

 • Avatar David

  Opdaterede siden, og så virkede det for mig. Ikke ret optimalt lavet.

  • Avatar Frederik Vest

   Hej David, vi beklager hvis ikke det virker. Vi sender optagelse af webinaret efterfølgende, hvis ikke du får det til at virke

 • Avatar Søren Bech Hansen

  Jeg har samme problem. Jeg ser frem til at se optagelsen senere.

  • Avatar Frederik Vest

   Hej Søren, hvis du får det til at virke, kan du spole tilbage. Hvis ikke, så sørger vi for at sende optagelsen

   • Avatar Søren Bech Hansen

    Hvis I efterfølgende vil sende et link til optagelsen til sorenbechhansen@live.dk, vil det glæde mig.

    • Avatar Frederik Vest

     Selvfølgelig, det sørger jeg for.

Se med den 3. september kl. 15.30, når SEB fortæller om at investere i europæiske small cap virksomheder

Investering i mindre selskaber kræver dialog, indsigt og fremsyn. Lars Knudsen og Anders Knudsen forvalter SEBinvest Europa Small Cap og har alene i år (pr. 18. august) skabt et afkast på mere end 13%, hvilket er mere end 25%-point bedre end markedet. Siden årsskiftet har aktiemarkederne globalt set oplevet store udsving og mange aktiemarkeder er efter Corona-krisens nedtur, ikke tilbage på niveauet fra årets begyndelse. Europæiske selskaber er ingen undtagelse, men SEBinvest Europa Small Cap har, som en af de få, skabt et positivt afkast i 2020. Og med 13% pr. 18. august er investeringsforeningens afkast helt i top som europas bedste til at finde europæiske aktier. Og det er ikke alene i år. Uanset om der vurderes på 1, 3, 5 eller 10 års sigt, er det SEBinvest Europa Small Cap som har givet det bedste afkast.

Lars Knudsen og Anders Knudsen forvalter porteføljen i SEBinvest Europa Small Cap, og vi har fornøjelsen af, at invitere til et webinar, hvor de fortæller om strategien bag deres succesfulde valg af selskaber.

Teamet finder selskaber med en markedsværdi på under 3 mia EUR, som reelt har mulighed for at klare sig i den fremtidige verdens udfordringer. Teamet leder efter kvalitetsselskaber, som kan skabe et højt afkast af den investerede kapital. Kvalitetsselskaber har typisk en lavere risiko, en lavere sandsynlighed for finansielle udfordringer og færre nedjusteringer.

Næsten 91% af alle aktier i Europa har en markedsværdi på under 3 mia EUR, men der er ingen europæiske indeks som effektivt dækker den del af aktiemarkedet. Hvis man som investor ønsker en europæisk portefølje som reelt dækker bredden af selskaber, bør allokeringen direkte til small cap derfor være ca. 20%. Men ofte er der ingen eller kun ganske få analytikere, som dækker de mindre europæiske virksomheder, Og derfor kræver det ekstra grundighed og dialog med selskabets ledelse, når investeringerne skal vurderes. Det kan man opnå med en investering via SEBinvest Europa Small Cap.

Læs mere om investeringsforeningen her.

 • Dato: 2020-09-03
 • Tid: 15:30 - 16:30

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.