Nordnet Events

Webinar: B&O med CEO Kristian Teär & CFO Nikolaj Wendelboe

Dato: 2020-06-11 Tid: 16:20 - 17:30
 • Avatar Charlotte Bækdahl

  Svært at høre nu!

  • Avatar Kristian (Nordnet)

   Hej Charlotte. Det er vi kede af at høre. Prøv at justere på både lyden på computer og i YouTube-afspilleren. Alternativt vil webinaret være tilgængeligt på vores YouTube-kanal efter endt webinar.

   Venlig hilsen
   Kristian, Nordnet

 • Avatar Niels-Henrik Hoffmann

  Hvem betragter B&O som sine primære konkurrenter, og hvordan anskuer B&O selv prisparameterens betydning for salg og indtjening

 • Avatar Jesper CAlmar

  B&O har siden 1990’erne forsøgt at få hul på det amerikanske market. Hvad får Jer til at tror at det vil lykkes denne gang?

Du inviteres til webinar med Bang & Olufsens ledelse herunder blandt andet adm. direktør, Kristian Teär, og finansdirektør, Nikolaj Wendelboe, i forbindelse med udbuddet af nye aktier med fortegningsret for eksisterende aktionærer i perioden 11. til 24. juni 2020.

Bang & Olufsen har netop lanceret en ny strategi, og da coronakrisen ramte var selskabet begyndt at se effekterne af en række initiativer, der var iværksat for at forbedre de finansielle resultater. For at styrke kapitalgrundlaget og komme sikkert gennem krisen gennemfører Bang & Olufsen nu en fuldt garanteret kapitaludvidelse på ca. 400 mio. kr.

Dette møde afholdes for at informere selskabets ca. 24.000 aktionærer om muligheden for at deltage i kapitaludvidelsen og således bidrage til, at Bang & Olufsen fortsat kan producere og sælge banebrydende lyd- og billedprodukter. En række institutionelle investorer, inklusive de tre største danske aktionærer ATP, Chr. Augustinus Fabrikker og Færchfonden bakker op om kapitaludvidelsen.

Prospekt og brochure om kapitaludvidelsen kan findes på investor.bang-olufsen.com.

Du kan se med live hjemmefra den 11. juni kl. 16.00, hvor du også vil have mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Webinaret vil gå LIVE på siden her og på vores YouTube-kanal.

 • Dato: 2020-06-11
 • Tid: 16:20 - 17:30

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.