Nordnet Events

Astralis Group går på børsen

Dato: 2019-11-26 Tid: 16:30 - 17:30
 • Avatar anonymous

  I er velkomne til at skrive spørgsmål til Nikolaj direkte her – så vil de blive besvaret til slut. vh Marie-Louise, Nordnet

 • Avatar anonymous

  Hej Nikolaj Hvor gammel er en e-sport spiller, når de går på pension ?Er spillerne på fuld tid ?Er der bonus til spillerne når de vinder ?Hvad er den forventede udskiftning af spillere på holdet ?På forhånd takNicolaj Christensen

 • Avatar anonymous

  Hej Nikolaj. Tak for at du afholder dette webinar, jeg har tre spørgsmål til dig. 1. Er Astralis branded større end spillerne? Hvis spillerne købes ud af deres kontrakter, hvor vil Astralis Group så stå?2. I tidligere oplæg diskuterede du muligheden om franchiseligaer i CSGO. Så vidt jeg kan læse mig frem til, så har Valve forbudt at turneringsarrangører at lave franchiseligaer. Kan du uddybe hvordan fremtiden ser ud for franchiseligaer inden for CSGO?3. Da Astralis blev stiftet, blev det nævnt at spillerne havde en ejerandel i Astralis. Har spillerne stadig ejerandele? Hvis ja, hvor meget?

 • Avatar anonymous

  Hej Nikolaj,Planlægger I at have flere hold inden for samme spil (f.eks. 2-3 CS:GO hold), der spiller i forskellige ligaer. En slags første, andet og tredjehold, sådan at der er en fødekæde af spillere?

 • Avatar anonymous

  Bliver der holdt øje med nye talenter til alle hold, eller hvordan sikre man/i sig de bedste spillere osv.?

 • Avatar anonymous

  Hvilken retning ser du jeres forretningsmodel bevæge sig i? Skal Astralis være en “seriøs” esportsklub, eller skal Astralis bevæge sig i retningen af f.eks. FaZe eller 100 Thieves, som vægter streaming og SoMe højt?

 • Avatar anonymous

  Vil længden af spillernes kontrakter blive offentliggjort, som man se i f.eks. fodbold?

 • Avatar anonymous

  Hvorfor børsnotering i Dk

Astralis Group søger lige nu notering på vækstbørsen Nasdaq First North. Du kan tegne aktier hos Nordnet i forbindelse med noteringen – sidste tegningsdag er den 29. november.

Astralis Group er markedsledende i en global vækstindustri og ønsker med børsnoteringen at styrke sin internationale position via yderligere investeringer i selskabets brands for at sikre fortsat vækst, vindende hold samt bredt favnende, internationale medieplatforme.

Tirsdag den 26. november kl. 16.30 har direktør for Astralis Group, Nikolaj Nyholm, ordet, når Nordnet inviterer til LIVE webinar. Hør Nikolaj fortælle om selskabets strategi- og vækstplaner. Og bliv klogere på investeringscasen i Astralis Group.

Du har i løbet af webinaret mulighed for at skrive ind med spørgsmål, som løbende vil blive besvaret.

Se med direkte fra din computer derhjemme, på arbejdet eller et helt tredje sted.

 • Dato: 2019-11-26
 • Tid: 16:30 - 17:30

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.