Nordnet Events

Nordnet Live: Sparinvest Bæredygtige Aktier med chefporteføljeforvalter Morten Gregersen

Dato: 2020-12-15 Tid: 16:00 - 17:00
 • Avatar Frederik Vest, Nordnet

  Hej og velkommen til. Som nævnt er I meget velkomne til, at stille spørgsmål undervejs. Vi samler sammen og stiller Morten til sidst i webinaret

 • Avatar Sarah Elisabeth Højring

  Er ny på aktiemarkedet, hvorfor er der ikke flere der slår sig op på bæredygtige aktier?

 • Avatar Sarah Elisabeth Højring

  og når i stadig har selskaber som performer dårligt på bæredygtige parametre, er det så fordi i vil sikre større afkast ?

  • Avatar Frederik Vest, Nordnet

   Hej Sarah,
   Tak for dine spørgsmål. Der er flere og flere der slår slår sig på bæredygtige investeringer. Du kan screene på bæredygtighed på Nordnets hjemmeside

Kig med tirsdag den 15. december kl. 16.00, hvor chefporteføljeforvalter Morten Gregersen vil fortælle om Sparinvest Bæredygtige Aktier – en ny, svanemærket fond til gavn for både kunder og samfund.

Om Sparinvest Bæredygtige Aktier

Afdelingen investerer i 40 – 70 aktier, hvor hver enkelt aktie udvælges efter nøje vurdering af selskabets potentiale, risiko og bæredygtighed. Sparinvest Bæredygtige Aktier er drevet af selskabsspecifikke forhold med en målsætning om at skabe attraktive absolutte og relative afkast gennem investering i selskaber med robuste og langsigtede bæredygtige forretningsmodeller.

Som den første afdeling i Sparinvest er Sparinvest Bæredygtige Aktier svanemærket.

Du kender sikkert svanemærket fra shampoo-flasken, vaskepulveret eller pakken med vaskeklude. Men det nordiske miljømærke bliver også sat på investeringsfonde.

At vores fond er svanemærket betyder, at den har særligt fokus på selskaber, der bidrager til en bæredygtig omstilling.

Helt konkret skal vi leve op til 25 forskellige kriterier, når vi udvælger de selskaber, vi vil investere i. Hjørnestenen i Svanemærkningen er, at miljøbelastningen skal reduceres. F.eks. må svanemærkede fonde ikke investere i virksomheder, der udvinder, forædler eller producerer energi fra kul, olie, gas og uran.

I Sparinvest er det helt afgørende for os, at dine penge ikke bare giver et godt afkast. Ambitionen for alle vores fonde er at skabe både værdi for vores kunder og nytte for samfundet omkring os. Svanemærket er en certificering af den ekstra indsats, vi gør.

Kort om investeringsforeningen Sparinvest

Sparinvest blev etableret som Danmarks første børsnoterede investeringsforening i 1968 og har siden udviklet sig til et internationalt kapitalforvaltningshus. Udover at være et aktivt kapitalforvaltningshus er Sparinvest også Danmarks største udbyder af indeksinvesteringer gennem Sparindex. Sparinvest har ca. 140 medarbejdere.

I 2019 blev Sparinvest delvist købt af Nykredit-koncernen. Samlet forvalter Sparinvest og Nykredit en formue på over 325 mia. kr.

I Danmark handles Sparinvests investeringsbeviser primært gennem landets pengeinstitutter, der også rådgiver vores ca. 120.000 private danske investorer. På globalt plan har Sparinvest i alt ca. 150.000 investorer.

Webinaret vil gå LIVE på denne side samt på vores YouTube-kanal. Og husk, at du altid kan se webinaret på YouTube, efter det er blevet sendt.

 • Dato: 2020-12-15
 • Tid: 16:00 - 17:00

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.