Nordnet Events

Scape Technologies: Investorpræsentation med CEO Søren Bøving-Andersen

Dato: 2020-11-05 Tid: 16:00 - 16:30
  • Avatar Frederik Vest Nordnet

    Hej og velkommen til. I er meget velkomne til at stille spørgsmål undervejs, så samler vi sammen og stiller dem til Søren sidst i webinaret.

Scape Technologies A/S er kendt som leverandør af verdens mest driftssikre Bin-Picking løsninger, dvs. automatisering af manuelle pluk af emner i kasser eller fra paller.

Med selskabets seneste produktlanceringer tilbyder Scape nu brugervenlige løsninger i flere markedsområder, der spænder fra SMV’er med beskeden automationserfaring til logistikbranchen og ikke mindst verdens mest krævende kunder i bilindustrien.

Med nye innovative løsninger og en aggressiv markedstilgang vil selskabet cementere sin position og erobre nye markeder.

Scape er en ung organisation – med erfarne ledere – i rivende udvikling og klar til næste skridt. I den forbindelse afholdes emission.

I forbindelse med emissionen afholder Scape Technologies A/S torsdag den 5. november kl. 16.00 et live webinar hos Nordnet. CEO Søren Bøving-Andersen vil gennemgå investorpræsentationen samt give et indblik i fremtidsvisionerne for virksomheden.

Se en video om emissionen her. Og du finder investorbrochuren her.

Du kan læse alt om Scape Technologies A/S emission her.

Webinaret vil gå LIVE på denne side den 5. november kl. 16.00 samt på vores YouTube-kanal. Og husk, at du altid kan se webinaret på vores YouTube-kanal, efter det er blevet sendt.

  • Dato: 2020-11-05
  • Tid: 16:00 - 16:30

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.