Nordnet Events

Nordnet Live: Scandion Oncology

Dato: 2020-12-02 Tid: 15:30 - 16:30
  • Avatar Frederik Vest Nordnet

    Hej og velkommen til. Som nævnt er I meget velkomne til at stille spørgsmål undervejs, så samler vi sammen og stiller Bo til sidst

  • Avatar Anders Nørskov

    1. Hvornår flytter i fra Spotlight til Nasdaq?
    2. Nils Brünner har mange gange nævnt, at SCO101 muligvis også virker mod multiresistente bakterier. Hvordan skrider forsøgene frem?

Se med live den 2. december 2020 kl. 15.30, hvor CEO Bo Rode Hansen præsenterer Scandion Oncology A/S og firmaets utrættelige arbejde med at udvikle lægemidler, der bekæmper resistens i forbindelse med kemoterapibehandling.

Scandion Oncology er på en vigtig mission. De ønsker at være en del af løsningen til et af de største medicinske problemer i verden – at 90 % af de kræftrelaterede dødsfald skyldes resistens over for den eksisterende kræftmedicin.

Selskabet er i gang med at færdigudvikle et nyt lægemiddel, som netop modvirker denne resistens over for kemoterapi, så kræftpatienter kan leve længere og med en højere livskvalitet – og i bedste fald helbredes. Medicinen gives som en tablet, og er den første af sin art, så forretningspotentialet er meget stort.

Kemoterapimarkedet estimeres til USD 56 mia. i 2024, svarende til en årlig vækst på 12 %, og Scandion Oncologys pipeline er i kombinationsbehandling målrettet til 60 % af de anvendte kemoterapier. I øjeblikket afprøves Scandion Oncologys lægemiddelkandidat SCO-101 både i patienter med metastatisk tarmkræft og i patienter med bugspytkirtelkræft.

Scandion Oncology har netop annonceret en fuldt garanteret fortegningsemission på SEK 236 millioner, hvilket gør det muligt at gennemføre yderligere kliniske tests inden kommercialiseringen af SCO-101. Derudover vil der være fokus på at videreudvikle pipelinen inden for andre kræftbehandlinger samt sikre, at selskabet er klar til at kunne indgå afgørende samarbejds- og licensaftaler med store internationale medicinalvirksomheder.

Fortegningsemissionen kører i perioden 26. november – 10. december 2020. Prospekt og teaser kan findes på selskabets hjemmeside: www.scandiononcology.com.

Du kan se med live den 2. december 2020 kl. 15.30, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Webinaret vil gå LIVE på denne side samt på vores YouTube-kanal. Og husk, at du altid kan se webinaret på vores YouTube-kanal, efter det er blevet sendt.

  • Dato: 2020-12-02
  • Tid: 15:30 - 16:30

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.