Nordnet Events

Nordnet Live: Wirtek med CEO Michael Aaen

Dato: 2021-03-09 Tid: 16:00 - 17:00
  • Avatar Frederik Vest, Nordnet

    Hej og velkommen til. I er meget velkomne til at stille spørgsmål. Så samler vi sammen og stiller Michael til sidst i webinaret.

Se med live tirsdag den 9. marts kl. 16, hvor CEO Michael Aaen præsenterer Wirteks nye 2025-strategi med en vækstmålsætning på 30% årligt de kommende fem år. Wirteks 2020-resultat offentliggøres den 4. marts 2021.

Wirtek er et dansk IT-outsourcing selskab med 20 års erfaring inden for udvikling og test af softwareløsninger og elektroniske produkter. De sidste 8 år har Wirtek leveret 2-cifret profitabel vækst, hvilket i høj grad skyldes de tætte kunderelationer. Den gnst. kundeanciennitet er på 6 år, og flere af Wirteks kunder har benyttet sig af selskabets outsourcing-setup i mere end 10 år. Wirteks forretningsmodel er karakteriseret af en høj gennemsigtighed med 80% af omsætningen på plads fra årets start. I den kommende strategiperiode vil der være fokus på både organisk og tilkøbt vækst samt en yderligere internationalisering af salgsaktiviteterne i Nordvesteuropa. Wirtek har hovedkontor i Danmark samt tre udviklings- og testcentre i Rumænien med mere end 100 højt kvalificerede kollegaer. Wirtek blev noteret på Nasdaq First North Growth Market Denmark i 2006.

Eventet vil gå LIVE på denne side samt på vores YouTube-kanal. Husk, at du altid kan se webinaret på vores YouTube-kanal, efter det er blevet sendt.

  • Dato: 2021-03-09
  • Tid: 16:00 - 17:00

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.