Nordnet Events

Nordnet Live: Odico

Dato: 2021-03-22 Tid: 15:55 - 17:00
  • Avatar Kristian (Nordnet)

    Hej og velkommen. I er meget velkomne til at stille spørgsmål undervejs.

Se med mandag den 22. marts kl. 16.00, hvor vi får besøg af Odico, der står overfor en kapitaludvidelse. Mikael Bak vil være moderator på eventen.

Om Odico A/S
Odico er en internationalt førende robot- og teknologivirksomhed, der baserer sig på konceptet Factory on the Fly® – en transportabel løsning med industrirobotter og egenudviklede værktøjer styret af Odicos unikke, patentanmeldte softwareplatform Sculptor®.

Der er formuleret en skaleringsstrategi baseret på patenteret software, egenudviklede løsninger og standard-hardware. Strategien dækker to områder: 1) Factory on the Fly® – mobile robotløsninger til byggepladser og 2) Digital fabrikation af støbeforme til fremstilling af unikke bygningselementer.

Begge forretningsområder er i dag rentable. Ydermere er de som skabt til en underautomatiseret og klimaudfordret global byggeindustri, der står på tærsklen til en gennemgribende forandring. Nu skal der sættes turbo på en international skalering, og Odico åbner derfor tegning af nye aktier på attraktive vilkår.

Eventet vil gå LIVE på denne side samt på vores YouTube-kanal. Husk, at du altid kan se webinaret på vores YouTube-kanal, efter det er blevet sendt.

  • Dato: 2021-03-22
  • Tid: 15:55 - 17:00

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.