Nordnet Events

Nordnet Live: Dataproces investorpræsentation med CEO Kjartan Jensen

Dato: 2020-11-04 Tid: 15:30 - 16:00
  • Avatar andreas w

    Hvorfor henvender I jer ikke til private virksomheder? Hvad er jeres ambitioner, når det ikke er at gå globalt? Med andre ord; hvorfor har I brug for aktiekapital?

Nu kan du investere i data og SaaS fra danske Dataproces

Kom med til live webinar onsdag den 4. november kl. 15.30, hvor du i dette webinar blive klogere på, hvad Dataproces kan, og hvorfor de kan være en interessant investering. Du vil også høre om, hvordan du kan investere i selskabet INDEN det går på børsen midt i november.

Om lidt går en spændende virksomhed inden for databehandling på børsen – og som privatinvestor kan du komme med på rejsen. Det drejer sig om den danske SaaS- og datavirksomhed Dataproces. Som investor står du derfor med en mulighed for at købe dig ind i et selskab, der allerede er uundværligt for nogle af Danmarks største kunder – de danske kommuner.

Om Dataproces
Vi lever i en tid, hvor digitaliserede data har erstattet bureaukratiske papirgange. Virksomheder og myndigheder skal dagligt behandle en betydelig mængde data, der skal opbevares og behandles sikkert. Data rummer uanede mængder værdi, som vi kan hjælpe med at frigøre og udnytte – for i Dataproces skaber vi værdi med data.

Dataproces er en SaaS- og datavirksomhed, der blev stiftet i 2011. Missionen for Dataproces er at hjælpe kunder med at identificere, verificere og korrigere administrative datafejl og -mangler hurtigt, effektivt og dokumenterbart. Dataproces’ løsninger benytter sig af den nyeste viden inden for robotteknologi, Machine Learning og neurale netværk til at skabe Gov-tech og Legal-tech.

Dataproces er gået fra én ansat til 53 og har oplevet kontinuerlig vækst siden begyndelsen. Fra vores domicil i Nibe med udsigt over Limfjorden har vi skabt en kundebase på 76 ud af de 98 danske kommuner. Både vores ledelse og medarbejdere er nu parate til at fortsætte denne vækstrejse. Derfor går vi nu på børsen med henblik på at hente DKK 23-27 mio.

  • Dato: 2020-11-04
  • Tid: 15:30 - 16:00

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.