Nordnet Events

Nordnet Live: 2cureX med CEO Fernando Andreu og CSO Ole Thastrup

Dato: 2021-03-02 Tid: 16:00 - 17:00

Se med live tirsdag den 2. marts kl. 16.00, hvor selskabets nye CEO, Fernando Andreu samt stifter og CSO, Ole Thastrup præsenterer 2cureX i forlængelse af det offentliggjort Q4 resultat/Year-end rapport den 25. februar 2021.

Om 2cureX
2cureX’s vision er at forbedre behandlingseffektiviteten hos kræftpatienter. 2cureX har udviklet og patenteret et nyt test-system, IndiTreat®, der gør det muligt for læger at matche den enkelte kræftpatient med den mest effektive kræftmedicinske behandling ved at udtage en biopsi af svulsten, kopiere den til et tusindtal små 3D micro tumors og herefter teste hvilke kræftpræparater, der virker og hvilke, der ikke virker på den enkelte patient. Efter klinisk afprøvning er kommercialiseringen og dermed udrulningen af IndiTreat® på de europæiske markeder påbegyndt, og ambitionen er at sætte standarden for funktionelle præcisionsmedicinske tests i forbindelse med behandlingen af kræftpatienter. 2cureX har hovedkontor i København og blev noteret på Nasdaq First North Growth Market Stockholm i 2017.

Eventet vil gå LIVE på denne side samt på vores YouTube-kanal. Husk, at du altid kan se webinaret på vores YouTube-kanal, efter det er blevet sendt.

  • Dato: 2021-03-02
  • Tid: 16:00 - 17:00

Tilmeldingsformular

Kryds af i recaptcha

Afmeld dig eventet

Skjul formular

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.