Nordnet Events

Nordnet Live: 2cureX med CEO Fernando Andreu og CSO Ole Thastrup

Dato: 2021-03-02 Tid: 16:00 - 17:00
 • Avatar Kristian [Nordnet]

  ​Hej og velkommen. Vi går live om et kort øjeblik. Husk, at i er meget velkomne til at stille spørgsmål undervej. Så samler Frederik op til sidst.

 • Avatar Henrik Borg

  Why is the result of the newly ended test, handed over to ASCO?
  When will they meet to publish the result?

  Best regard Henrik

  • Avatar Frederik Vest, Nordnet

   Hi Henrik. Thanks for the question. I’ll take that with Fernando and Ole in the end of the webinar.
   Br,
   Frederik Vest, Nordnet

 • Avatar Henrik Nielsen

  How does the test compare to already existing tests?

  • Avatar Frederik Vest, Nordnet

   Hi Henrik. Thanks, I’ll take this to Fernando and Ole.
   Br,
   Frederik Vest, Nordnet

 • Avatar Henrik Nielsen

  Who will eventually pay for the test? If I am correct funding of test is one of many challenges on top up of local infrastructure, access to test, access to labs etc.

 • Avatar Henrik Borg

  Why has 2cureX not clarified the result needed to be addresed via ASCO, before?
  When will ASCO meet, and publish the data?

 • Avatar Klaus

  In January you talked about that you would publish the results in three different journals, each with a different focus. Has the presentation at ASCO changed that?

Se med live tirsdag den 2. marts kl. 16.00, hvor selskabets nye CEO, Fernando Andreu samt stifter og CSO, Ole Thastrup præsenterer 2cureX i forlængelse af det offentliggjort Q4 resultat/Year-end rapport den 25. februar 2021.

Om 2cureX
2cureX’s vision er at forbedre behandlingseffektiviteten hos kræftpatienter. 2cureX har udviklet og patenteret et nyt test-system, IndiTreat®, der gør det muligt for læger at matche den enkelte kræftpatient med den mest effektive kræftmedicinske behandling ved at udtage en biopsi af svulsten, kopiere den til et tusindtal små 3D micro tumors og herefter teste hvilke kræftpræparater, der virker og hvilke, der ikke virker på den enkelte patient. Efter klinisk afprøvning er kommercialiseringen og dermed udrulningen af IndiTreat® på de europæiske markeder påbegyndt, og ambitionen er at sætte standarden for funktionelle præcisionsmedicinske tests i forbindelse med behandlingen af kræftpatienter. 2cureX har hovedkontor i København og blev noteret på Nasdaq First North Growth Market Stockholm i 2017.

Eventet vil gå LIVE på denne side samt på vores YouTube-kanal. Husk, at du altid kan se webinaret på vores YouTube-kanal, efter det er blevet sendt.

 • Dato: 2021-03-02
 • Tid: 16:00 - 17:00

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.