Nordnet Events

Live Talk: Make!mpact x Nordnet om bæredygtige investeringer

Dato: 2020-12-10 Tid: 16:00 - 16:30
  • Avatar Kristian / Nordnet

    Hej og velkommen til. Undervejs er i meget velkomne til at stille spørgsmål, så vil jeg stille dem til Varan og Brian til sidst. /Kristian

Torsdag den 10. december kl. 16.00 inviterer vi til Nordnet Live med Varan, CEO i make!mpact – et fintech startup, der matcher investorer og selskaber baseret på FN’s 17 Verdensmål.

Lyt med, når Varan starter med at introducere, hvad make!mpact er og hvordan selskabet arbejder med FN’s 17 Verdensmål indenfor bæredygtige investeringer. Få et overblik over hvilke verdensmål de danske C25-virksomheder arbejder med, og helt konkret hvordan FLSmidth, Ørsted og Novo Nordisk arbejder med bæredygtighed samt selskabernes niveau af transparens.

Få herudover svar på, hvad vi kan lære af måden disse virksomheder arbejder med bæredygtighed, samt hvordan fremtiden for bæredygtige investeringer ser ud.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Brian Buus Madsen fra Nordnet vil være ordstyre og diskutere den bæredygtige agenda med make!mpact i løbet af eventet.

Eventet vil gå LIVE på denne side samt på vores YouTube-kanal. Husk, at du altid kan se webinaret på vores YouTube-kanal, efter det er blevet sendt.

  • Dato: 2020-12-10
  • Tid: 16:00 - 16:30

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.