Nordnet Events

Investormøde med Danish Aerospace Company

Dato: 2019-05-14 Tid: 17:00 - 19:00

Den 14. maj 2019 har du mulighed for at møde og blive klogere på børsaktuelle Danish Aerospace Company, der lige nu udbyder aktier for 40 mio. kr. til notering på Nasdaq First North.

Siden 1988 har Danish Aerospace Company udviklet og produceret højteknologisk motionsudstyr, der sikrer at astronauternes muskler bliver belastet, på trods af vægtløsheden samt biomedicinsk udstyr til helbredsovervågning og vandfiltreringsudstyr til bemandet rumfart.

Selskabet har gennem de sidste 15 år leveret positiv indtjening og vist sig konkurrencedygtige efter internationale standarder gennem sit vedvarende samarbejde med ekstraordinære referencekunder – herunder de internationale rumagenturer ESA og NASA.

I dag har Danish Aerospace Company oparbejdet en unik markedsposition, med eksklusive rettigheder til nøgleteknologier og pending patentansøgninger på de allernyeste teknologier. Med afsæt i den rentable kerneforretning og sin unikke konkurrencemæssige position, har ledelsen lagt en klar strategi frem mod 2025 om at udforske og entrere på disse helt nye markeder og derigennem skalere virksomheden.

Programmet for investormødet:
17:00-17:30
Tapas og drikkevarer.

17:30-18:15
Introduktion til Danish Aerospace Company v. adm. direktør Thomas A. E. Andersen.

18:15-18:45
Q&A session – mulighed for at stille spørgsmål.

18:45-19:00
Sådan tegner du aktier v. Jeppe Pedersen, Nordnet.

Parkering: Der er få parkeringspladser til rådighed ved bygningen,
og vi henviser derfor til parkering ved Fisketorvet.

Læs mere om Danish Aerospace Company her.

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.