Nordnet Events

Nordnet Live: HusCompagniet går på børsen – investorpræsentation

Dato: 2020-11-12 Tid: 16:30 - 17:30
 • Avatar Frederik Vest Nordnet

  Hej og velkommen til. I er meget velkomne til at stille spørgsmål undervejs. Vi samler sammen og stiller til sidst i webinaret.

 • Avatar Judit

  er der planer til at opkoebe en eller flere af de kompetitorer?

 • Avatar Lars jeppesen

  I forhold til retssager og syn & skøn sager, er der så noget i kan dele om jeres holdning til dette og hvilket niveau det har været på de sidste 5 år?

  • Avatar Frederik Vest Nordnet

   Hej Lars, tak for dine spørgsmål. Jeg har lige spurgt ind til dine spørgsmål. De synes det er et godt system i Danmark med syn & skøn og har heldigvis ikke mange sager.

 • Avatar Lars jeppesen

  I forbindelse med miljøet, hvad er så jeres tiltag for at minimere spild og fejl i forbindelsen med produktionen af husene samt hvordan sikre En miljørigtig affaldssortering.

  • Avatar Frederik Vest Nordnet

   De arbejder på at optimere beregninger og opmålingssystemer, så de minimerer spild.

  • Avatar Frederik Vest Nordnet

   De betaler for at få sorteret deres affald.

Se med live den 12. november 2020 kl. 16.30, hvor du i anledningen af den planlagte børsnotering af Danmarks største husbygger HusCompagniet inviteres til webinar med CEO Martin Ravn-Nielsen og CFO Mads Dehlsen Winther.

HusCompagniet er en førende husbygger i Danmark. Kernefokus er på nybyggede parcelhuse til private, men HusCompagniet er i stigende grad også̊ aktive inden for nybyggede rækkehuse til både private og til professionelle investorer. Med en markedsandel på 24% i 2019 inden for nybyggede parcelhuse er HusCompagniet førende i Danmark inden for dette segment. Siden 2007 og frem til og med 2019 har den årlige gennemsnitlige vækst i omsætningen været ca. 14%.

Med udgangspunkt i en række grundlæggende hustyper tilbyder HusCompagniet et væld af individuelle løsninger, der giver kunderne mulighed for at bygge deres skræddersyede drømmehjem. Det er selskabets DNA at levere et nøglefærdigt hus til den aftalte pris og den aftalte tid. Og betalingen forfalder først den dag, nøglen udleveres – et koncept som HusCompagniet var de første til at tilbyde. Gennem årene har HusCompagniet leveret flere end 22.000 huse – alle forskellige og tilpasset hver families individuelle behov og drømme.

Aktierne i HusCompagniet udbydes i perioden 6. – 19. november 2020. Prospekt og brochure kan findes på investors.huscompagniet.dk

Du kan se med live den 12. november 2020 kl. 16.30, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Webinaret vil gå LIVE på denne side den samt på vores YouTube-kanal. Og husk, at du altid kan se webinaret på vores YouTube-kanal, efter det er blevet sendt.

 • Dato: 2020-11-12
 • Tid: 16:30 - 17:30

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.