Nordnet Events

Boozt: Kom med på en nordisk vækstrejse i bæredygtig e-handel

Dato: 2020-11-11 Tid: 16:00 - 17:00
  • Avatar Frederik Vest Nordnet

    Hej og velkommen til. I er velkomne til at stille spørgsmål undervejs, så samler vi sammen og stiller til sidst i webinaret

Boozt planlægger notering på Nasdaq Copenhagen og udbud af nye aktier

”Jeg håber, at vi får en masse nye danske privataktionærer. Vi vil lave Nordens bedste online stormagasin og Danmark er det marked, hvor vi står stærkest. Derfor er det naturligt også at blive noteret på børsen i Danmark. Vi planlægger at udbyde nye aktier for at styrke vores muligheder for at foretage strategiske opkøb.”

Hermann Haraldsson, CEO i Boozt

Boozt er en nordisk vækstvirksomhed med en stærk, egenudviklet teknologisk platform, en bæredygtig profil og flere end 2 mio. aktive kunder, der køber modetøj til kvinder, mænd og børn samt sportstøj, skønhedsprodukter og boliginteriør online. Gennem webbutikkerne Boozt.com og Booztlet.com tilbyder selskabet en nøje udvalgt og moderne kollektion med særlig fokus på nordiske og danske brands.

Boozt er noteret på børsen i Sverige og planlægger også at blive noteret på Nasdaq Copenhagen. Selskabet overvejer at udbyde nye aktier for at være forberedt på at udnytte strategiske opkøbsmuligheder.

Hør CEO i Boozt, Hermann Haraldsson præsentere selskabet live og fortælle om planerne for den danske børsnotering onsdag d. 11. november kl. 16.00 hos Nordnet.

Du finder mere information om selskabet og den planlagte børsnotering på booztgroup.com.

Webinaret vil gå LIVE på denne side den 11. november kl. 16.00 samt på vores YouTube-kanal. Og husk, at du altid kan se webinaret på vores YouTube-kanal, efter det er blevet sendt.

  • Dato: 2020-11-11
  • Tid: 16:00 – 16:30

Denne annonce udgør ikke og skal ikke opfattes som et tilbud om at købe, tegne eller handle aktier i Boozt. Såfremt Boozt går videre med det påtænkte udbud og notering på Nasdaq Copenhagen, vil selskabet offentliggøre et prospekt, som indeholder udbuddets vilkår. Prospektet vil blive gjort tilgængeligt på selskabets hjemmeside booztgroup.com.

  • Dato: 2020-11-11
  • Tid: 16:00 - 17:00

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.