Nordnet Events

Nordnet Live: Webinar med BioPortos CEO Peter Mørch Eriksen og CFO Ole Larsen

Dato: 2020-09-30 Tid: 16:00 - 17:00
  • Avatar Frederik Vest Nordnet

    Husk, at I er meget velkomne til at stille spørgsmål undervejs, så samler vi op efter endt præsentation.

  • Avatar Henrik Gedsted Hansen

    jeg er lige logget ind, men ser ikke noget live. hvad gør jeg forkert?

Ondag den 30. september kl. 16.00 inviterer vi dig til webinar med BioPortos ledelse, CEO Peter Mørch Eriksen og CFO Ole Larsen. Det sker i forbindelse med udbuddet af nye aktier med fortegningsret for eksisterende aktionærer i perioden den 30. september til den 13. oktober 2020.

BioPortos hovedprodukt er en test til tidligt i et sygdomsforløb at vurdere, om en patient har akut nyreskade. Med testresultatet kan læger få et hurtigt og bedre grundlag til at beslutte hvilken behandling, de skal ordinere. Næste store skridt for BioPorto er at få testen godkendt til børn i USA. Det forventer BioPorto vil ske i 2. kvartal 2021.

BioPorto har også udviklet platformsteknologien gRAD, der kan bruges til hurtig udvikling af nye diagnostiske tests. Testene foretages uden brug af laboratoriemaskiner og giver svar inden for 10-15 minutter. Lige nu arbejder selskabet også med blandt andet udviklingen af gRAD tests til COVID-19.

Vi afholder webinaret for at informere selskabets aktionærer om muligheden for at deltage i kapitaludvidelsen og således bidrage til at understøtte driften i BioPorto. Provenuet skal investeres i lanceringen af test til akut nyreskade i USA og i udviklingen af flere test på gRAD-platformen. En række aktionærer og institutionelle investorer bakker op om kapitaludvidelsen.

Prospekt og brochure om kapitaludvidelsen finder du her.

Webinaret vil gå LIVE på denne side den 30. september kl. 16.00 samt på vores YouTube-kanal. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
Og husk, at du altid kan se webinaret på vores YouTube-kanal, efter det er blevet sendt.

  • Dato: 2020-09-30
  • Tid: 16:00 - 17:00

Nyhedsbrev

Få inspiration, tips og nyheder direkte i din indbakke.

Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.